lör 26 juni | Montreal

Välkomna till Svenskt Midsommarfirande på Mont Royal! (Om situationen tillåter samlingar)

Kom och fira midsommar traditionsenligt med Svenska klubben. Vi träffas på berget Mont-Royal lördag den 23 juni för en trevlig picknick i det gröna.Vi ses som vanligt strax intill Bäversjön klockan 10.30. Vi hoppas på fint väder i år igen!
Inga biljetter till försäljning
Välkomna till Svenskt Midsommarfirande på Mont Royal! (Om situationen tillåter samlingar)

Tid och plats

26 juni 10:30
Montreal, Montreal, QC H3H 1A2, Canada

Om evenemanget

Välkomna på midsommarfirande!

Kom och fira midsommar traditionsenligt med Svenska klubben. Vi träffas på berget Mont-Royal lördag den 26 juni för en trevlig picknick i det gröna.Vi ses som vanligt strax intill Bäversjön klockan 10.30. Vi hoppas på fint väder i år igen - och så blir det förstås dans runt stången med levande musik, lekar och picknick. Vi hjälps åt att dekorera och resa midsommarstången. Ta med blommor och blad så det blir en vacker stång att dansa runt. OBS! vid regn eller COVID restriktioner ställs firandet tyvärr in. Packa din picknickkorg med skånesill, potatis, jordgubbar och en liten nubbe... eller vad ni nu vill ha denna dag. Ingen anmälan är nödvändig.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Vägbeskrivning: Vi träffas vid den röda ringen på kartan med picknick-korg och midsommarstång kl 10.30 på berget Mont-Royal. Gå mellan Beaver Lake och paviljongen. Följ höger stig, så kommer man till en liten plats på vänster sida där det brukar finnas lite bord osv. Samma plats som vanligt för er som varit med tidigare.

Dela detta evenemang