top of page

lör 26 juni

|

Montreal

Välkomna till Svenskt Midsommarfirande på Mont Royal!

Efter en lång väntan får vi träffas i grupp igen! Så nu är ni alla välkomna att komma och fira midsommar traditionsenligt med Svenska klubben.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Välkomna till Svenskt Midsommarfirande på Mont Royal!
Välkomna till Svenskt Midsommarfirande på Mont Royal!

Tid och plats

26 juni 2021 10:30

Montreal, Montreal, QC H3H 1A2, Canada

Om evenemanget

Välkomna på midsommarfirande!

Eftersom man får träffas i grupp igen är ni alla välkomna och fira midsommar traditionsenligt med Svenska klubben. Vi träffas på berget Mont-Royal lördag den 26 juni för en trevlig picknick i det gröna. Vi ses som vanligt strax intill Bäversjön klockan 10.30. Vi hoppas på fint väder i år igen - och så blir det förstås dans runt stången med levande musik, lekar och picknick. Vi hjälps åt att dekorera och resa midsommarstången. Ta med blommor och blad så det blir en vacker stång att dansa runt. OBS! vid regn eller om COVID restriktioner stramas åt igen ställs firandet tyvärr in. Packa din picknickkorg med skånesill, potatis, jordgubbar och en liten nubbe... eller vad ni nu vill ha denna dag. Ingen anmälan är nödvändig.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Vägbeskrivning: Vi träffas kl 10.30 på berget Mont-Royal vid det röda exet markerat på kartan som har skickats med mail och som finns på facebook sidan. Kom med picknick-korg så står vi för midsommarstång .Gå mellan Beaver Lake och paviljongen. Följ höger stig, så kommer man till en liten plats på vänster sida där det brukar finnas lite bord osv. Samma plats som vanligt för er som varit med tidigare.

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page