top of page

ons 29 mars

|

Montréal

Svenska klubbens årsmöte 2023

Klassiskt årsmöte med ärtsoppa och pannkakor. Sen blir det kanske ett litet föredrag efter årsmötet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Svenska klubbens årsmöte 2023
Svenska klubbens årsmöte 2023

Tid och plats

29 mars 2023 19:00

Montréal, 5065 Rue Sherbrooke, Lachine, QC H8T 1H9, Canada

Gäster

Om evenemanget

Kvällen inleds på klassiskt vis med ärtsoppa och pannkakor som kan avnjutas tillsammans med en liten punsch för den som så önskar. Vi håller därefter årsmöte då bl a klubbens verksamhetsår 2022 sammanfattas med bilder och berättelser samt val av styrelse 2023.

Efter årsmötet välkomnar vi prästen Maria Scharffenberg som året talare. På årsmötet i år har vi glädjen att få träffa vår nya mobila präst från Toronto och höra om hennes liv och arbete i svenska kyrkan i både Kanada och USA. Maria har tidigare jobbat i många länder i Europa, men kom i februari hit till Kanada.  Kom till årsmötet för att träffa henne och höra om hennes jobb som mobil präst som är en relativt ny tjänst inom svenska kyrkan.

Denna aktivitet betalas med klubbens tillgångar och vi tar därför inget inträde för klubbens medlemmar. För icke-medlemmar är inträdesavgiften $10 per person.

När: Onsdagen den 29 Mars Arpil, kl. 19:00

Var: Norska kyrkan i Lachine (Obs ej inne i Montreal) 5065, rue Sherbrooke West, Lachine, QC, H8T 1H9 »

Anmäl er via  Hemisdan , ordföranden Helena Gunnarson på telefon 514-518-6302 eller e-post imhelenag@gmail.com » Senast den 22 Mars (så vi kan beräkna mat, mm). » Vänligen ange ”Anmälan årsmöte” som ämne vid anmälan via e-post.

Dela detta evenemang

Event Info: Events
bottom of page